Про те, як змінювалася виробнича культура Progress-service впродовж 2016 - 2020 років розповіла в прямому ефірі Конференції “Практика впровадження ощадливого виробництва” співвласниця компанії Христина Федюк:

- Для того, щоби досягти результатів у впровадженні ощадливого виробництва, потрібно почати впроваджувати, а не відкладати “до кращих часів”.
- Ощадливе мислення = довіра та повага всередині команди.
- Рівень ощадливого виробництва у компанії = особистому прикладу та ставленню власника до впровадження ощадливого мислення. 
- Для того, щоби перейти на наступний рівень впровадження ощадливого виробництва, вам необхідна погодинна оплата праці. Лише погодинна оплата праці дає змогу проводити ранкові збори, 5S та кайзен-активності.
- Ощадлива компанія - це компанія, яка постійно навчається і вдосконалюється.
- Ощадлива компанія - це компанія, в якій працівники залучені до впровадження покращень.
- Коротке регламентоване щоденне навчання основам ощадливого виробництва під час ранкових нарадах - це простий спосіб постійного і послідовного розвитку виробничої культури.
- Візуалізація результатів роботи команди є необхідною, адже лише так працівники отримують об'єктивну оцінку роботи.
- Дрібні покращення щодня кожним працівником дають велике зростання за рік.
- Побудова системи визнання за впровадження ощадливого виробництва дозволяє залучити більше працівників до впровадження. 

І прямо зараз в прямому ефірі нашої Конференції Наталія Рутковська, директорка фабрики Morgan Furniture.

Дивіться за посиланням - https://youtu.be/NmJMdN_GIog

Подія реалізується Центром інформаційної підтримки бізнесу (ЦІПБ) м.Рівне, заснованим на базі компанії Smart People за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи ЄС #EU4Business#lean_eu4business