Друзі раді представити Вам наше нове відео!

Компанія «Прогрес-сервіс» вже більше 20 років є одним з лідерів українського ринку з виробництва якісного та недорогого взуття. Ми використовуємо сучасні і технологічні матеріали, такі як: поліуретан (ПУ), ПВХ, текстиль, а також екологічно-чистий матеріал ЕВА, випускаючи різноманітну лінійку продукції. Асортимент виробленої продукції представлений сучасними моделями повсякденного взуття для дітей, підлітків і дорослих.




Перелік продукції (взуття):

Жіноче літнє (домашні тапочки, кросівки, сабо, тапочки літні, чоботи гумові, шльопанці)

Чоловіче літнє (мокасини, домашні тапочки, кросівки, кеди, сабо, тапочки літні, чоботи гумові, шльопанці)

Дитяче, підліткове (тапочки, сабо, сандалі)

Жіноче зимове (калоші, тапочки бабуші, черевики, чоботи гумові утепленні, чоботи дутики)

Чоловіче зимове (калоші, тапочки, черевики, чоботи гумові утепленні,  рибаки, чоботи)

Модельний ряд регулярно поповнюється і оновлюється за рахунок нових моделей, які розробляються з урахуванням відгуків і побажань споживачів. Внутрішня поверхня наших моделей має анатомічну форму, що забезпечує комфортне носіння нашого взуття. Виробництво взуття здійснюється на сучасному обладнанні, яке дозволяє випускати вироби високої споживчої якості і з довгим терміном носіння. Вся вироблена продукція має сертифікати якості.

Наша дистриб'юторська мережа постійно зростає, розвивається і є відкритою для кожного клієнта. У нашій компанії працюють висококваліфіковані фахівці, які завжди готові допомогти Вам у вирішенні будь-яких питань - від формування замовлення до отримання продукції. Ваш персональний менеджер розробить найбільш вигідні для Вас умови співпраці і запропонує найбільш ефективний спосіб доставки замовлення до Вашого складу.

З 2017 року в компанії «Progress service» впроваджується система LEAN (ощадливе виробництво).

Ми компанія, яка змогла змінити культуру виробництва і залучити працівників до постійних змін.

Співпрацювати з нами надійно, вигідно і просто!