Друзі хочемо розказати Вам звідки появилась ідея впровадити систему LEAN в компанії PROGRESS SERVICE

Якби це банально не звучало, але усе почалось з книги, надзвичайно цікавої книги, яку прочитав Павло Федюк та Христина Федюк та яка змінила їхнє уявлення про ощадливе виробництво

«2-секундний Лін. Як виростити персонал і весело створити Lean-культуру».

Автор: Пол Ейкерс

Чому варто прочитати цю книгу?

1. Пол Ейкерс починав з невеликої фірми в гаражі, а сьогодні керує міжнародною компанією. У книзі він розповідає про свій шлях у бізнесі і Lean-подорож, завдяки якому його успіх став можливий. 2. Книга Ейкерса - покрокове керівництво для всіх, хто хотів би почати застосовувати бережливе мислення в житті. Простий виклад, яскраві приклади, надихаючий розповідь - автор ділиться складнощами, з якими зустрічався на шляху, і перемогами, до яких призвело бережливе виробництво.

3. Дана книга розкриває суть бережливого виробництва, управлінського досконалості, 2-секундних поліпшень, культури ощадливості, філософії 3S. А ще вона про лідерство.

4. Бережливе мислення - справжня пристрасть автора. Він переконливо доводить, наскільки кардинально Лін-підхід може змінити бізнес і життя в цілому, усунути втрати і зробити роботу більш продуктивною. Пол Ейкерс заражає ідеями, любов'ю до бережливого підходу і викликає у читача негайне бажання застосувати поради з книги.

5. Це короткий і доступний виклад концепції ощадливості, зрозумілою для всіх. Метою автора було пояснити, як сформувати культуру ощадливості і зробити це всього за рік, а не за одинадцять років, як це було в його випадку.